Pred-prejšnji vikend nam je po vročem delovnem tednu prav pasal izlet v naravo. Za cilj smo si izbrali Lepeno, kjer smo preživeli dva prijetno lenobna dneva.  

soca.jpg

Na petkovem družinskem bojnem (dobesedno) posvetu, je zmagala večina (to se pravi starši). Odločeno je bilo, da gremo kampirat. Glava družine je poskrbela za trugo strešni kovček in kamp opremo, malo manjša glava družine (jaz) pa za ostale “malenkosti”, vključno z nakupom miru v družini. Dogovorili smo se, da gremo na Sočo kjer bomo že našli kakšen kamp.

Na pot smo se odpravili v soboto ob sedmih zjutraj in ob osmih v Kranjski Gori že kupovali krofke, štrudelčke, pecivo in ostale  dobrote za naše trebuščke. Po zajtrku na Vršiču, pa smo šli v lov za našim prostorom v senci in ob vodi. Tega smo našli v lepo urejenem avtokampu Klin in po enournem postavljanju hiše se je lahko naše brezskrbno uživanje začelo. Brali smo knjige, risali, reševali križanke in oh in sploh počivali.

Seveda smo tudi malo hodili naokrog. Sprehajali smo se ob Lepenci in Soči ter si ogledali slap Šunik. Kopali se nismo prav nič, ker naj bi imela voda samo 11 stopinj.

sunik.jpg

Slap Šunik

 

Teh rib nismo ne videli ne jedli:

postrv.jpg

 

V nedeljo zjutraj, pa se nam je pred “hišo” pripeljala trgovina:

trgovina.jpg

 

Ob naslednjem obisku si bomo ogledali Krnsko jezero, kamor bomo šli po lažji poti! 

Advertisements