K dnevu čevapov dodajam še recept za maso:
- 3 kg mesa (pol svinjskega, pol govejega)
- malo manj kot 4 žlice soli
- 3 žlice vegete
- 1 žlica popra (raje manj)
- 9 žlic moke
- 3-4 žlice drobtin
- 1 majhna žlica sode
- 6 dcl vode
28 maja, 2007
K dnevu čevapov dodajam še recept za maso:
29 maja, 2007 at 10:55 dop
Hvala za enostaven recept! Količina mi ustreza, namesto predlaganega mesa pa bom raje uporabil jagnjetino in teletino. 😉
29 maja, 2007 at 4:15 popoldan
Ervinator, količina ni za eno osebo! 😀 Jaz bi bila previdna pri popru in soli. Se mi zdi malo preveč 4 žlice oziroma 1 žlica popra.
29 maja, 2007 at 4:53 popoldan
Aha, hvala za opozorilo! Sol in vegeto sem nekako preskočil. Soli in sladkorja pa itak ne uporabljam – tega je načeloma v kupljeni hrani oziroma sestavinah že dovolj. 😉